Рекомендована публікація

Допомога психолога

 Психологічна служба КЗ "Полтавської загальноосвітньої школа 2" надає всім бажаючим психологічну допомогу. Для запису на консульта...

27 квітня 2021 р.

Кампанія проти КІБЕРБУЛІНГУ

 


Інтернет відкриває Вам більші можливості для самоосвіти й саморозвитку, спілкування з однолітками в різних кінцях світу, висловлення своїх думок та поглядів. Але поруч з тим  інтернет несе певні загрози. Перебуваючи в онлайн, не всі Ви знаєте про правила безпеки в інтернеті, тож можете опинитись у ситуації кібербулінгу.

Кібербулінг — це знущання, приниження, агресивні напади, які здійснють за допомогою різних гаджетів (зокрема телефонів), з використанням інтернету, будь-яких електронних (цифрових) технологій.

За даними дослідження, проведеного дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у 2018 році, серед 10-17-річних українців кожен п’ятий підліток визнає себе жертвою онлайн-знущань.

Допомогти Вам попередити і протистояти цькуванню в онлайні можуть спеціальні навчальні документальні анімаційні ролики «Кібербулінг. Як я перестав/ла бути жертвою». Це перші в Україні мультфільми про кібербулінг, в основі яких – реальні історії дітей, які опилися у ситуації онлайн цькувань. Анімація створена в межах Всеукраїнської кампанії проти кібербулінгу Docudays UA.









Джерело тут





Немає коментарів:

Дописати коментар